Lahti Eteläinen

Eteläisen lähiklinikan kiireisin viikonpäivä on maanantai ja rauhallisin keskiviikko. Maanantaisin on eniten päivystyskäyntejä,  palveluneuvonnassa asioidaan ja Terveysneuvon puhelimeen soitetaan eniten.
Helpointa ja nopeinta asiointi on tiistaista perjantaihin, jolloin voi hoitaa parhaiten ei kiireellisiä asioita esim. reseptin uusinnat, ja ajanvarukset.
Lähiklinikoilla saat kiireellistä ja kiireetöntä terveyden- ja sairaanhoitoa joko lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla. Ajanvarausvastaanotto sairaanhoitajalle ja lääkärille Terveysneuvon yhteydenoton kautta tai lähiklinikalla voi asioida myös paikan päällä palveluneuvonnassa. Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoajan voit perua myös tekstiviestillä numeroon 045 739 60321.
Jos kyseessä on jonkun henkeä uhkaava tilanne, ota yhteyttä hätänumeroon 112. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin päivystys on Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä Akuutti24:ssä.

Lahden kaupunginsairaalassa hoidetaan ilman ajanvarausta lievät tapaturmat, esimerkiksi murtumaepäilyt, nyrjähdykset, haavat ja ruhjeet. Suun terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa sinua palvelevat hammashoitolat.

UUTTA!
Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä lähiklinikkaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

 

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut