Oma Lääkärisi Lahti Sibeliuksenkatu

Mehiläisen Oma Lääkärisi Lahti Sibeliuksenkatu

Sibeliuksenkatu 6C, 15110 Lahti

Asiakkaaksi listautuminen täällä >

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!

Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Lahti Sibeliuksenkatu.

Kokeilussa mukana olevat kunnat ovat Asikkala, Hollola, Iitti, Kärkölä, Padasjoki ja Lahti. Lahdessa kokeilu ei koske koko kuntaa, vaan yksittäisten terveysasemien potilaita.
Näitä terveysasemia ovat Lahden Nastolan terveysasema, Lahden Itäinen lähiklinikka
(Ahtialan terveysasema) ja Lahden pääterveysasema. Asiakas valikoituu mukaan kokeiluun
kotikuntansa perusteella, ja lahtelaiset lisäksi käyttämänsä terveysaseman perusteella.

Mehiläisen Oma Lääkärisi Lahti Sibeliuksenkadun vastaavana lääkärinä toimii Ilkka Korte sekä vastaavana sairaanhoitajana Henry Raita.

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin sekä sairaanhoitajan vastaanottopalvelut, sisältäen yleislääkäritason laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Valinnanvapauskokeilun palveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän sivuilta.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua sähköisesti kokeilun tietojärjestelmässä. Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Valinnan voi tehdä, vaikka ei olisikaan juuri sillä hetkellä sairauden tunnetta.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa aikaisintaan kuuden kuukauden jälkeen.

Valintaa ei voi tehdä verkkopalvelussa toisen henkilön puolesta.

Jos et voi tehdä valintaa verkkopalvelussa tai haluat tehdä valinnan alaikäisen lapsen puolesta, voit ottaa yhteyttä suoraan Oma Lääkärisi -asemalle puhelimitse tai käymällä toimipisteessä. Valinnan voi ilmoittaa myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lähiklinikoilla.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat samat kuin julkisella sektorilla.  PHHYKY:n perii asiakasmaksut. Käyntimaksut ja vuosimaksu kerryttävät asiakasmaksukattoa voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Huomaathan, että Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Mehiläisen yksityislääkärikeskus ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää  itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto tapahtuu Mehiläisen Lahden lääkärikeskuksen laboratoriossa.

Kanta.fi -sivuston kautta näet omat sähköiset resepti- ja terveystietosi. Reseptiuusinnat ja tiedustelut onnistuvat myös Digiklinikan tai takaisinsoittojärjestelmämme kautta.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 040 663 8823.

Sibeliuksenkadun Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä terveysasemaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

Aseman sijainti ja aukioloajat

Oma Lääkärisi -asema sijaitsee osoitteessa Sibeliuksenkatu 6 C, 15110 Lahti.

Oma Lääkärisi -asema on auki ma-to klo 08.00-16.00 ja pe klo 8.00-14.00. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00. Puhelinpalvelu on auki ma-to klo 8-16, pe klo 8-14.

Yhteystiedot

Puhelin: 040 663 8823 (suora numero Sibeliuksenkadun Oma Lääkärisi -asemalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.