Oma Lääkärisi osaksi Mehiläinen-konsernia

Oma Lääkärisi on jatkossa osa Mehiläinen-konsernia. Kilpailu- ja kuluttajaviranomainen on odotetusti hyväksynyt yrityskaupan, jossa Mehiläinen Oy ostaa Mediverkko Yhtymä Oy:n. Oma Lääkärisi on aiemmin ollut osa Mediverkkoa. Mehiläisen ja Mediverkon yhdistymisen myötä Mehiläinen nousee entistä vahvemmin sosiaali- ja terveyspalvelualan suunnannäyttäjäksi.

”Astumme uuteen, entistä vahvempaan aikakauteen Mediverkko-yrityskaupan toteutumisen myötä. Markkina-aseman vahvistuminen sosiaalipalveluissa sekä suun terveyden alueella vahvistavat entisestään Mehiläisen vahvaa asemaa ja kasvumahdollisuuksia. Mehiläisen palvelut ovat laadukkaita, tehokkaita ja parhaiden ammattilaisten tuottamia. Nämä ovat asioita joita suomalainen yhteiskunta ja sosiaali- ja terveyspalvelut tarvitsevat. Myös suomalaiset sijoittajat uskovat Mehiläiseen ja suomalainen omistus Mehiläisessä on kasvanut yrityskaupan yhteydessä”, kertoo Mehiläisen uusi toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää.

Lue yhdistymisen vaikutuksista tarkemmin tiedotteesta >>