Digiklinikka

Oma Lääkärisi –asemilla on käyttössä maksuton Digiklinikka chat-palvelu. OmaMehiläinen -sovelluksen kautta Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat maksuttomasti ottaa yhteyden asemansa hoitohenkilökuntaan. Oma Lääkärisi -asemien asiakkaat voivat mm. asioida sairaanhoitajan ja tarvittaessa lääkärin vastaanotolla, jättää reseptien uusimispyynnöt sekä kysyä tutkimustuloksistaan. Digiklinikka palvelee aseman aukioloaikoina.

Palvelua voi käyttää joko tietokoneella tai älypuhelimella vahvalla tunnistautumisella (pankkitunnukset tai mobiilitunniste). Palvelun käyttäminen puhelimella edellyttää OmaMehiläinen -mobiilisovelluksen lataamista. Lataa OmaMehiläinen iPhoneen tai Android-puhelimeen. Rekisteröitymisen jälkeen valitse sovelluksen alalaidasta Lisää -> Omat tiedot -> Julkinen terveysasema -> sinun Oma Lääkärisi asema. Palaa alkuvalikkoon. Tämän jälkeen Digiklinikka on käytössäsi alalaidan Digiklinikka-kuvakkeesta.  Tietokoneella Digiklinikka löytyy osoitteesta oma.mehilainen.fi. Aloita tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Valitse tämän jälkeen Omista tiedoista Julkinen terveysasema ja näistä oma terveysasemasi.

Viesteihin vastataan terveysaseman aukioloaikoina. Digiklinikan chat aloitetaan aina ensin sairaanhoitajan kanssa, joka siirtää asioinnin tarpeen mukaan lääkärille.