Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvoja auttaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja sopivan liikuntamuodon. Liikkumistavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Liikunta on lääkettä. Liikkumalla voit ylläpitää ja edistää omaa terveyttäsi.

Voit pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Voit myös varata itse ajan liikuntaneuvojalle.

Ryhmäliikuntaneuvonta

Ryhmäliikuntaneuvonta on sinulle, joka kaipaat tukea tai neuvoja aloittaksesi terveellisemmän ja liikunnallisemman elämäntavan. Kokoontumisissa keskustellaan, tehdään harjoitteita ja pohditaan kuinka kukin voi omalla tasollaan edetä kohti aktiivisempaa arkea sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia omilla valinnoillaan. Ryhmätapaamiset sisältävät kevyen liikuntatuokion sekä materiaalia elintapamuutokseten tueksi. Halutessasi pääset osallistumaan maksuttomiin liikuntakokeiluihin. Ryhmätapaamisten teemat: 1. tapaaminen: Tutustuminen, arvot ja motivaatio, 2. tapaaminen: Liikuntaa terveys edellä, kaatumisen ehkäisy, 3. tapaaminen: Terveellinen ja monipuolinen ravitsemus, 4. tapaaminen: Uni ja lepo, hyvinvoinnin haasteet ja esteet, 5 tapaaminen: Oma tapa liikkua, liikuntamahdollisuudet, liikuntasuunnitelma.

Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään sähköisesti,  puhelimella tai sähköpostilla: Inka Sipilä, liikuntaneuvoja puh. 040 552 4611 / inka.sipila@phlu.fi