Lahti Eteläinen

Eteläisen lähiklinikan kiireisin viikonpäivä on maanantai ja rauhallisin keskiviikko. Maanantaisin on eniten päivystyskäyntejä,  palveluneuvonnassa asioidaan ja Terveysneuvon puhelimeen soitetaan eniten.
Helpointa ja nopeinta asiointi on tiistaista perjantaihin, jolloin voi hoitaa parhaiten ei kiireellisiä asioita esim. reseptin uusinnat, ja ajanvarukset.
Lähiklinikoilla saat kiireellistä ja kiireetöntä terveyden- ja sairaanhoitoa joko lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla. Ajanvarausvastaanottoille pääset  soittamalla  numeroon 03 41089420 tai lähiklinikalla voi asioida myös paikan päällä palveluneuvonnassa. Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoajan voit perua myös tekstiviestillä numeroon 044 482 8880.
Lähiklinikalla on päiväpäivystys ma-to  klo 8-16 ja pe 8-15  ilman ajanvarausta tulojärjestyksessä. Pyydämme tulemaan paikalle viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa.
Jos kyseessä on jonkun henkeä uhkaava tilanne, ota yhteyttä hätänumeroon 112. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin päivystys on Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä Akuutti24:ssä.

Lahden kaupunginsairaalassa hoidetaan ilman ajanvarausta lievät tapaturmat, esimerkiksi murtumaepäilyt, nyrjähdykset, haavat ja ruhjeet. Suun terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa sinua palvelevat hammashoitolat.

UUTTA!
Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä lähiklinikkaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

 

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvoja auttaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja sopivan liikuntamuodon. Liikkumistavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Liikunta on lääkettä. Liikkumalla voit ylläpitää ja edistää omaa terveyttäsi. Lue lisää
Lue lisää